ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Μάθε πώς να σώζεις μια ανθρώπινη ζωή!

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Πρώτων Βοηθειών FIRST AID HELLAS της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής εξειδικεύεται στην εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού & είναι Πιστοποιημένο (S24700) από τον Διεθνώς αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό Οργανισμό EMERGENCY FIRST RESPONSE (E.F.R).

Τα παρεχόμενα προγράμματα του E.F.R βασίζονται στα πρωτόκολλα της Διεθνούς Επιτροπής Αναζωογόνησης (I.L.CO.R), παρέχοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν ταυτόχρονα στις Οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (E.R.C) αλλά & της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (A.H.A).

Σε μια εποχή αυξημένου ανταγωνισμού και περιορισμένων θέσεων εργασίας η πιστοποιημένη γνώση Πρώτων Βοηθειών αποτελεί ξεχωριστό εφόδιο και κριτήριο πρόκρισης για κάθε εργαζόμενο, αλλά και χρήσιμη γνώση για κάθε οικογενειάρχη, ναυαγοσώστη, αθλητή, απλό πολίτη. Κυρίως αν η πιστοποίηση αυτή ισχύει και αναγνωρίζεται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Εκπαιδευτικές Ενότητες

Κάθε Σάββατο. Πρωινά & Απογευματινά Ολιγομελή Τμήματα. Ευελιξία στον προγραμματισμό των μαθημάτων. Για γκρουπ το σεμινάριο μπορεί να πραγματοποιηθεί στον χώρο σας κατόπιν συνεννόησης.
Η Εκπαίδευση γίνεται στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας αλλά & Διαδικτυακά με Tηλεκπαίδευση(Zoom Webinars και E-Learning Courses) και περιλαμβάνει χρήση προπλασμάτων, προβολή video-power point, επίδειξη χειρισμών, πρακτική εξάσκηση και συμπλήρωση ερωτηματολογίου γνώσεων. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, το οπτικοακουστικό υλικό, το εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών καθώς και τα έξοδα για τα παράβολα πιστοποίησης.

 

Ενημερωθείτε για την πληθώρα των Εκπαιδευτικών μας Προγραμμάτων & τις Ειδικές Εκπτώσεις για:

Γιατί η γνώση Πρώτων Βοηθειών μας αφορά όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας, επαγγελματικής ιδιότητας και προηγούμενης εμπειρίας!