Ταξίδια

Η ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ είναι η μόνη Σχολή στην Ελλάδα που εξασφαλίζει την άριστη κατάρτιση και τη διαρκή εξέλιξη των στελεχών της (Εκπαιδευτών, Ναυαγοσωστών, Αθλητών) επενδύοντας σε Εκπαιδευτικά Ταξίδια εκτός Ελλάδος, συμμετοχές σε Διεθνή Συνέδρια και Αποστολές σε Διεθνείς Αγώνες Αθλητικής Ναυαγοσωστικής.

Διαβάστε περισσότεραΔήλωση Ενδιαφέροντος

Εθελοντισμός

Μέλη της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής ίδρυσαν το 2004 το Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Ναυαγοσωστών (Ε.Σ.Ε.Ν), την Πρώτη & Μοναδική Εθελοντική Ναυαγοσωστική Ομάδα που ανήκει στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας  (Αριθ. Μητρώου 6/2004).

Διαβάστε περισσότεραΑιτηση Εθελοντη

Bραβεύσεις

Το Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Ναυαγοσωστών Ε.Σ.Ε.Ν της ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ, έχει βραβευτεί επανειλημμένα για τις Εθελοντικές του Δράσεις & τις  Σωτήριες Επεμβάσεις του από τους παρακάτω φορείς:

Διαβάστε περισσότεραΔήλωση Ενδιαφέροντος

Αθλητική Ναυαγοσωστική

Μέλη της ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ το 2013 ίδρυσαν τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Ελλάδος Ν.Ο.ΕΛ, το πρώτο Αθλητικό Σωματείο  στην Αττική που έχει ως στόχο τη διάδοση της Ναυαγοσωστικής Κολύμβησης & της Αθλητικής Ναυαγοσωστικής.  Ο Ν.Ο.ΕΛ είναι μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε), και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας & Αθλητικής Αλιείας (ΕΟΥΔΑ).

Διαβάστε περισσότεραΔήλωση Ενδιαφέροντος