ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΠΙΣΙΝΕΣ

28 Χρόνια Πρώτοι δίπλα στον Επαγγελματία Ξενοδόχο!

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 10399/2022, οι εκμεταλλευόμενοι Κολυμβητικές Δεξαμενές υποχρεούνται να προσλάβουν αναγκαίο αριθμό απόφοιτων Σχολής Ναυαγοσωστικής Εκπαίδευσης, εφοδιασμένων με βεβαίωση σε ισχύ επιτυχούς συμμετοχής στις εξετάσεις Ναυαγοσώστη Πισίνας & να τους εφοδιάσουν με τον απαραίτητο Ναυαγοσωστικό Εξοπλισμό.

Αν είστε Ξενοδόχος και ψάχνετε για Ναυαγοσώστες, η ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ αναλαμβάνει τη Ναυαγοσωστική Κάλυψη Κολυμβητικών Δεξαμενών σε όλη την επικράτεια. Διαθέτει τον πληρέστερο Ναυαγοσωστικό Εξοπλισμό καθώς & τη μεγαλύτερη Δεξαμενή Πιστοποιημένων & έμπειρων Ναυαγοσωστών με Αναγνωρισμένο Πτυχίο Ναυαγοσώστη Πισίνας, άριστη γνώση Πρώτων Βοηθειών & μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας. Η Ομάδα Διάσωσης και οι απόφοιτοι της Σχολής έχουν βραβευτεί επανειλημμένως για τις σωτήριες επεμβάσεις τους. Κάθε χρόνο καταγράφονται σε πισίνες πολλά ατυχήματα, μερικά εκ των οποίων θανατηφόρα. Η Ναυαγοσωστική Επάνδρωση, αφενός εξασφαλίζει την αποφυγή σημαντικών ποινών, διοικητικών συνεπειών & αποζημιώσεων και αφετέρου ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών & την ασφάλεια των λουόμενων.

Γιατί στην ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ

Αν πάλι εκμεταλλεύεστε Πισίνα αλλά για οικονομικούς λόγους δεν επιθυμείτε να προσλάβετε Ναυαγοσώστη, μπορείτε να εκπαιδεύσετε άτομα από το ήδη υπάρχον προσωπικό σας & να τους πιστοποιήσετε ως Ναυαγοσώστες Πισίνας / Επόπτες Ασφαλείας. Ενημερωθείτε για τα ολιγομελή Ταχύρρυθμα Personal Τμήματα για Ξενοδόχους & Επαγγελματίες

Μόνο στην ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, επικοινωνήσετε μαζί μας κι εμείς θα βρούμε την λύση για εσάς!