ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ – Ν.Ο.ΕΛ

Μέλη της ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ το 2013 ίδρυσαν τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Ελλάδος Ν.Ο.ΕΛ, το πρώτο Αθλητικό Σωματείο στην Αττική που έχει ως στόχο τη διάδοση της Ναυαγοσωστικής Κολύμβησης & της Αθλητικής Ναυαγοσωστικής. Ο Ν.Ο.ΕΛ είναι μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε), και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας & Αθλητικής Αλιείας (ΕΟΥΔΑ).

Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής.

Η Αγωνιστική Ομάδα του Ν.Ο.ΕΛ/ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ συμμετέχει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής ξεχωρίζοντας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και σε όλα τα Αγωνίσματα «σαρώνοντας» κυριολεκτικά τα μετάλλια.

Οι Εκπαιδευτές αλλά και οι Αθλητές μας, Άνδρες & Γυναίκες, αναδεικνύονται κατ’ επανάληψη Πρωταθλητές κ’ η Αγωνιστική Ομάδα μας βγαίνει ΠΡΩΤΗ, κερδίζοντας τα περισσότερα μετάλλια. Το 2017, η Ομάδα των Πρωταθλητών μας κέρδισε συνολικά 67 Μετάλλια, 42 σε αγωνίσματα Πισίνας & 25 σε αγωνίσματα Παραλίας. Μεταξύ των πολλαπλών διακρίσεων ο Ν.Ο.ΕΛ κέρδισε & το Κύπελλο Πολυπληθέστερης Ομάδας Αθλητών/Ναυαγοσωστών το οποίο απένειμε στην Πρόεδρο του Ν.Ο.ΕΛ, Βάνια Βήχου, ο Dr. Klaus Wilkens, Επίτιμος Ισόβιος Πρόεδρος του International Lifesaving Federation της Ευρώπης!

Συμμετοχή σε Αγώνες Ανοιχτής Θάλασσας / Τριάθλου

Μέλη της Αγωνιστικής Ομάδας Ν.Ο.ΕΛ/ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ λαμβάνοντας μέρος σε Αγώνες Κολύμβησης & Τριάθλου παρά τον δύσκολο ανταγωνισμό, ξεχωρίζουν και κερδίζουν στην κατηγορία τους.

Αποστολές σε Διεθνείς Αγώνες Αθλητικής Ναυαγοσωστικής

Προπονητικό τμήμα του Ν.Ο.ΕΛ επισκέφτηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Γαλλίας(Lifesaving World Championships in Montpellier – La Grande Notte) & το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ουαλίας( Lifesaving European Championships in Swansea/Wales, Great Britain), προκειμένου να λάβει την απαραίτητη τεχνογνωσία για συμμετοχή σε Διεθνείς Αγώνες

Προπονήσεις

Οι προπονήσεις του Ν.Ο.ΕΛ απευθύνονται σε όλους τους Ναυαγοσώστες που θέλουν να γνωρίσουν τα Ναυαγοσωστικά Αθλήματα, να ενταχτούν στην Αγωνιστική μας Ομάδα & να συμμετέχουν σε Αγώνες Αθλητικής Ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Αν θες να γίνεις και εσύ μέλος της Αγωνιστικής Ομάδας μας και να λάβεις μέρος στους επόμενους Αγώνες – Αποστολές, δήλωσε άμεσα συμμετοχή.