ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!
🛟 Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στις 19:45, στην Α’ Πλαζ Γλυφάδας, ο Μιλτιάδης Ναυαγοσώστης της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής (ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ) παρατήρησε παιδάκι 4 ετών πάνω σε φουσκωτό κύκνο να παρασύρεται από τον αέρα προς τα μέσα.
⚠️ Ενημέρωσε άμεσα μέσω VHF τον Χειριστή του ναυαγοσωστικού ταχυπλόου της ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ Παντελή και τον Ναυαγοσώστη Σκάφους Σωκράτη. Ο Μιλτιάδης έπεσε στο νερό με το σωσίβιο, κολύμπησε μέχρι το παιδάκι, που είχε ήδη φτάσει στις σημαδούρες, το κράτησε στην επιφάνεια του νερού και το ηρέμισε.
🚤 Ταυτόχρονα τους προσέγγισε το φουσκωτό, το πλήρωμα ανέβασε το παιδάκι στο σκάφος και το επέστρεψε στους γονείς του σώο και αβλαβές.
ℹ️ Σημαντική συμβουλή: Δεν αφήνουμε τα παιδιά μας ούτε δευτερόλεπτο χωρίς στενή επίβλεψη και δεν εμπιστευόμαστε πλευστά μέσα κυρίως όταν πνέουν ισχυροί άνεμοι.
👏 Χίλια μπράβο σε Μιλτιάδη, Παντελή και Σωκράτη που καθημερινά βοηθάνε συμπολίτες μας και προλαμβάνουν τα χειρότερα.
#ΠΑΣΧΝΑ #PASHNA #lifeguards #lifeguardtraining #lifeguardlife #Διάσωση #rescue