ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ- ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΡΙΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΣΕΖΟΝ 2023!

Είσαι Ναυαγοσώστης? Προετοιμάσου έγκαιρα για την νέα σεζόν! Κλείσε από τώρα την θέση σου σε Αθήνα, Ρόδο, Κω, Ζάκυνθο, Σάμο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Πόρτο Χέλι, Κινέττα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής, η Νο 1 Σχολή στην Ελλάδα, ζητάει Ναυαγοσώστες Πισίνας ανεξαρτήτου σχολής, από την Αττική αλλά & όλη την Ελλάδα για άμεση πρόσληψη.

Παρέχονται:

  • Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με ψυγείο , A/C & Wifi
  • Πλήρης Διατροφή – 3 γεύματα
  • Εξαιρετικός μισθός  από 1.100€ έως 1.300€ καθαρά συν τα ένσημα(ανάλογα με την θέση), αυστηρό 8ωρο, ένα ρεπό την εβδομάδα.

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο Σχολής Ναυαγοσωστικής**
  • Γνώση της αγγλικής γλώσσας, γνώση δεύτερης γλώσσας θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν

Οι θέσεις μπορούν να καλυφθούν είτε για όλη τη σεζόν(Full Season) είτε η σεζόν να μοιραστεί σε περιόδους ανάλογα με την διαθεσιμότητά του Ναυαγοσώστη.

Συμπλήρωσε τώρα την Αίτηση Εργασίας πριν κλείσουν οι θέσεις στο https://pashna.gr/aitisi-ergasias/ ή στείλε βιογραφικό στο c.vichou@pashna.gr  με πρόσφατη φωτογραφία με τον κωδικό θέσης ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ και θα επικοινωνήσει μαζί σου το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού για συμβουλευτική καθοδήγηση και έγκαιρο προγραμματισμό!

**Αν ωστόσο δεν έχεις πτυχίο Ναυαγοσώστη, είσαι άνεργος αλλά επιθυμείς να εργαστείς επικοινώνησε μαζί μας για να σε ενημερώσουμε για τα διαθέσιμα προγράμματα. Μπορείς εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να γίνεις κ εσύ Ναυαγοσώστης!

Info 210 4283096│4284763